September 2018 – Hoge Heren en Historisch Helden in Hachelijke Heerlijkheden

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 21 September tot en met 23 September op ons vaste terrein in Eibergen, georganiseerd door stichting Fabel en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de zestiende activiteit van 7Realms zijn.

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl.
Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

IC Uitbrief:
Hoge Heren en Historisch Helden in Hachelijke Heerlijkheden

“Volgens mij kunnen we niet met ze praten.. Ze lijken ons niet te horen en als ze spreken, kan ik ze niet verstaan.” Roept boer Teun tegen zijn neef Harry. “En als ik ze aanraak, ga ik er dwars doorheen… het lijken wel spoken!” zeggen ze tegen elkaar, terwijl ze de luxueus geklede wezens met puntoren nog eens goed bekijken. Soms zijn de mysterieuze wezens er, dan verdwijnen ze weer.

De avond valt en de verschijningen in Esdorp lijken steeds vaker en langer voor te komen. Een paar van deze wezens lezen boeken, drinken wijn en lijken veel plezier te hebben. Langzaam wandelen ze naar het plein voor de taveerne en beginnen ze vreemde bewegingen en andere handelingen te maken. Voor de magiërs in Esdorp is het overduidelijk. Deze wezens zijn bezig met een magisch ritueel.

Plotseling weerklinkt er een hels kabaal! Als het stof neerdaalt zijn de vreemde verschijningen in de war, en kijken naar de dorpelingen. “Wie zijn dat?”, “Waar komen jullie vandaan?!”, spreken ze tegen de nieuwe inwoners van Esdorp. Dan ineens verdwijnen deze verschijningen weer en lijkt het weer rustig te worden in Esdorp.

De verschijningen blijven in de weken erna nog regelmatig voorbij komen, maar communiceren met ze is niet meer gelukt. Wel lijken ze steeds vaker te verschijnen. In de tussentijd is het druk in het dorp. Timmerlieden van het Gilde lopen af en aan tussen de nieuwe gebouwen die opgetrokken worden. De muren en ramen van het gebedshuis worden van een nette afwerking voorzien, het dak van het badhuis wordt verstevigd en de muren waterdicht afgewerkt en deur van de wapenkamer wordt goed recht in de deurpost gezet zodat het slot soepel loopt.

Zo gaat er ongeveer twee maanden voorbij.

De bandieten hebben zich in deze tijd niet laten zien. Een voorbij marcherend leger van Gordianen en Dolanen zou daar wel eens de reden voor kunnen zijn geweest. Het is duidelijk dat deze groep onderweg is naar Dennewold en elke woudloper weet precies waarom ze elke 5 dagen voorbij zijn komen marcheren. Inmiddels lijkt dit leger het voor nu opgegeven te hebben, want ze zijn al in geen twee weken meer gezien.

Ondertussen zijn er ook een groep Inquisiteurs aangekomen in Esdorp. Deze groep doet verwoed onderzoek naar de spookverschijningen, wat het de dorpelingen lastig maakt om zelf op magische wijze contact proberen te leggen met de verschijningen. Daarbij klinkt er de laatste nachten mysterieus gerommel uit het nabije bos, waardoor er een gespannen sfeer in het dorp ontstaat…

OC informatie:

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 21 September 18:00
Tot: Zondag 23 September 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00. Meld je hier van te voren voor aan via sl@7realms.nl ivm avondeten.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
De standaard prijs is 62,50 voor spelers en 50 voor NPC en crew.
Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 2,50 korting*
Betaling na 1 September kost 5 euro extra
Dit komt neer op de onderstaande prijzen:

Betaling op of voor 1 September 2018
Speler: 62,50
met Unionkaart: 60
NPC/Crew: 50
Met Unioncard: 50

Betaling na 1 September 2018
Speler: 67,50
met Unioncard: 65
NPC/Crew: 55
Met Unioncard: 55

*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Na 13 September sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
Schrijf je nu in!

(wij zijn ons er van bewust dat ons inschrijfformulier niet geheel AVG vriendelijk is op dit moment. Wij zijn op zoek naar een oplossing hiervoor waarbij we de kwaliteit van de (dieet)catering kunnen blijven waarborgen.

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede. Mocht je willen weten of je aanmelding binnen is gekomen? Neem dan even contact op met Sebas Mol.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms voorjaar 2018”
• “Unioncard” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Het 7realms SL-team