Eendaagse 2019: Schrijnende Situaties in het Schaduwrijke Stoombad

De dorpelingen zijn nog maar net bekomen van de verbazing dat er een enorme golem door het dorp is gelopen en zijn residentie heeft genomen in het badhuis, samen met de gevangenen uit het verre verleden. De dorpelingen moeten wel even wennen aan deze nieuwe situatie: een beetje ongewoon, maar er lijkt weinig mis te zijn met deze wezens, ze blijven kalm en rustig, en ze voorzien de dorpelingen van allerlei nuttige informatie. Ondertussen klaagt de badhuis-madam luidkeels over de ongenode en niet-betalende gasten in haar badhuis, en maant de dorpelingen er toch eens wat aan te gaan doen.

Ineens klinkt er een vreemd geknetter in de lucht en weerklinkt er een schel en sissend fluitend geluid. De haren op de armen van de mensen in het drop kriebelen, en een oplettende dorpeling valt op dat hun haren zelfs een beetje omhoog gaan staan. Plots verschijnen er wolken van stoom en schaduw op verschillende plekken in het dorp, en ineens verdwijnen er zomaar een aantal mensen verspreid over het dorp in deze pluimen vreemde rook! Deze mensen ervaren een vreemd gevoel, alsof ze heel snel bewegen, terwijl ze tegelijkertijd stil staan. Langzaam verdwijnen de wervelingen om hun heen. Zodra ze hun voeten weer stevig op de grond hebben staan, kijken ze verward om zich heen; ze zijn niet meer in het dorp, maar ineens omringd door vier muren…

Ze kijken rondom naar de andere mensen in de kamer, en ze zouden toch zweren dat ze meer mensen omringd zagen worden door rook in het dorp, dan dat er nu aanwezig zijn in de kamer. Deze wereld is heel anders dan dat je ooit hebt gezien of ervaren. Je hoort gesis, gebonk, en vreemde, metalige geluiden. Er hangt hier een bedompte sfeer, en je ruikt een geur die je nooit eerder hebt geroken: de lucht is benauwd en het ruikt naar rook, buskruit, en nog een zwaardere branderige geur.

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Zondag 3 februari 12:00
Tot: Zondag 3 februari 22:00 (ongeveer)
– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 09:00*.
– Inchecken kan vanaf 11:00.
– We gaan ~13:00 daadwerkelijk beginnen.
*NPC’s mogen ook iets later komen, dit is immers erg vroeg voor de niet-Enschedeërs. Laat ons even weten wanneer je komt als je dit vooraf weet.

Locatie:
Scouting Hendrik Hudson, Topweg 31, Hengelo

Prijs:
De standaard prijs is 20 euro voor spelers, 17,50 euro voor NPC en crew.
Betaling na zaterdag 12 januari 2019 kost 2,50 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande tabel:

Betaling op of voor 12 januari 2019
Speler: 20 euro
NPC / Crew: 17,50 Euro

Betaling na 12 januari 2019
Speler: 22,50
NPC / Crew: 20 Euro

LET OP! Dit activiteit heeft een inschrijvingsminimum van 12 deelnemers dat voor 07-01-2019 behaal dient te worden. Dit in verband met de kosten voor de locatie

Na zondag 27 januari sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je nu in!

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms eendaagse 2019”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en een avondmaaltijd op zondag. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

De mensen die meehelpen met de opbouw en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zijn we zeer dankbaar. Geef je op bij de spelleiding als je daarmee wilt helpen.