Seven Realms 19: “Waar Welwillende Wezens Woest Worden”

Het lijkt rustig en vreedzaam in het bos rondom Esdorp, maar de fae die af en toe door de dorpelingen in het bos worden gespot lijken de laatste tijd onrustig en geagiteerd, alsof ze langzamerhand steeds meer hun kalmte verliezen. Het lijkt alsof hun instinct hen verteld iets anders te doen dan hoe ze zich normaliter gedragen. Sommige dorpelingen zijn al bijna aangevallen zomaar vanuit uit het niets, als ze een fae tegen het lijf liepen in het bos. Enkele woudlopers zien zelfs dat fae die normaal vredelievend met elkaar samenwonen elkaar ineens brutaal aanvallen. De fae verdedigen allemaal vrij fanatiek hun leefgebied, net als een leeuwin met welpen haar territorium zou verdedigen. Midden in de nacht hoort men soms temperamentvolle kreten door het woud weerklinken: “Hij komt, hij komt! De jacht gaat nu eindelijk echt beginnen! Na jaren zullen we hem krijgen!”


Ondertussen zijn de meeste dorpelingen druk op zoek naar de mensen die zojuist plotseling in het niets zijn verdwenen, maar deze zoektocht heeft nog weinig opgeleverd. Het lijkt alsof de verdwenen dorpelingen letterlijk in stoom zijn opgegaan. Er is ook nog geen ‘spoor’ van de oorzaak van het onbekende schelle geluid gevonden wat zojuist door het dorp weerklonk, noch van de vreemde geur die door het dorp waaide toen de mensen verdwenen.


OC samenvattend: Een grote oude bekende vereert het pittoreske Esdorp met een bezoek, wat natuurlijk alleen maar goed kan aflopen, als de wereld niet ontploft van alle rare nieuwe technologieën en geluiden. Komt allen naar Esdorp in Mei voor een vanouds enerverend evenement, met alternatieve geloven, nieuwe technologieën, en natuurlijk de Golem in het badhuis!


OC informatie:
Datum en tijd:
Van: Vrijdag 3 Mei 18:00
Tot: Zondag 5 Mei 16:00
– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00. Meld je hier van te voren voor aan via sl@7realms.nl ivm avondeten.
– Inchecken kan vanaf 18:00.- We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.
Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew. Gebruik maken van het avondeten op Zaterdag avond kost 5 euro (LET OP! OPT-IN!)
Betaling na 26 April kost 5 euro extra en mee eten op zaterdag avond is dan niet meer mogelijk.

Dit komt neer op de onderstaande prijzen:
Betaling op of voor 26 April 2019
Speler: 57,50
met avondeten op zaterdag: + € 5,00
NPC/Crew: 45
Met avondeten op zaterdag: + € 5,00

Betaling na 26 April 2019
Speler: 62,50
Geen optie tot avondeten zaterdag
NPC/Crew: 50Geen optie tot avondeten zaterdag

Na 1 Mei sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).


Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je hier in!

Je gegevens worden op de google servers bewaard, zo lang dit nodig geacht wordt of tot jij zelf aangeeft dat je data verwijderd dient te worden

Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede. Mocht je willen weten of je aanmelding binnen is gekomen? Neem dan even contact op met Sebas Mol via SL@7realms.nl

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms voorjaar 2019”
• “Avondeten”

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt op zaterdag en zondag geregeld worden. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. Wil je aansluiten bij het avondmaal op zaterdag, dan dien je dit aan te geven bij je inschrijving. Doe je dit niet dan dien je zelf voor avondeten te zorgen!
Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je koffie, thee en limonade kunt verkrijgen. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant bij de Spelleiding en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,
Het 7realms SL-team

  • Anja
  • Michel
  • Frank
  • Edwin
  • Sebas