Seven Realms 20 – Save the date

Ook dit najaar zal Stichting Fabel weer een driedaags buiten activiteit organiseren vanuit de Seven Realms Setting. Hierbij alvast meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven!

OC informatie:

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 13 September 18:00
Tot: Zondag 15 September 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00. Meld je hier van te voren voor aan via sl@7realms.nl ivm avondeten.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew
Gebruik maken van het avondeten op Zaterdag avond kost 5 euro (LET OP! OPT-IN!)
Betaling na 12 Augustus kost 5 euro extra
Dit komt neer op de onderstaande prijzen:

Betaling op of voor 12 Augustus 2019
Speler: 57,50
met avondeten op zaterdag: + € 5,00
NPC/Crew: 45
Met avondeten op zaterdag: + € 5,00

Betaling na 12 Augustus 2019
Speler: 62,50
met avondeten op zaterdag: + € 5,00 (niet meer mogelijk bij inschrijving na 6 september!)
NPC/Crew: 50
met avondeten op zaterdag: + € 5,00 (niet meer mogelijk bij inschrijving na 6 september!)

Na 6 September is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor avondeten, na 11 September sluit de inschrijving volledig en is hetin principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven. Tevens doen wij niet aan poort-inschrijvingen.
Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je nu in!

Je gegevens worden op de google servers bewaard, zo lang dit nodig geacht wordt of tot jij zelf aangeeft dat je data verwijderd dient te worden!

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede. Mocht je willen weten of je aanmelding binnen is gekomen? Neem dan even contact op met Sebas Mol.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms najaar 2019”
• “Avondeten”

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt op zaterdag en zondag geregeld worden. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. Wil je aansluiten bij het avondmaal op zaterdag, dan dien je dit aan te geven bij je inschrijving. Doe je dit niet dan dien je zelf voor avondeten te zorgen!

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je koffie, thee en limonade kunt verkrijgen. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant bij de Spelleiding en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.