Eendaagse Februari 2017 – “Een Ferdraaid Frolijk Feestje”

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 18 februari in de drakenkelder te te Enschede, georganiseerd door stichting Fabel. Dit zal de twaalfde activiteit van 7Realms zijn.

Als spelleiding zijn we naast een geweldig verhaal ook bezig met een update van de regelset. Deze bouwt voort op de huidige set en gaan we gebruiken op de komende activiteit. Volgende week hopen we deze af te hebben.

De activiteit is genaamd: “Een Ferdraaid Frolijk Feestje”

Het verhaal gaat verder enkele weken na het verhaal van de vorige activiteit. Nieuwe karakters en NPC’s zijn meer dan welkom.

IC gedeelte:

In Dennewold loopt een klein kind rond met een stapel papiertjes. Om zijn hoofd een groene bandana. Op zijn gezicht een brede glimlach. Eenieder die hij zie drukt hij een papiertje in de hand.

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Zaterdag 18 februari 12:00
Tot: Zaterdag 18 februari 00:00 (ongeveer)

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 09:00*.
– Inchecken kan vanaf 12:00.
– We gaan ~14:00 daadwerkelijk beginnen.

*NPC’s mogen ook iets later komen, dit is immers erg vroeg voor de niet-Enschedeërs. Laat ons even weten wanneer je komt als je dit vooraf weet.

Locatie:
Drakenkelder, De Hems 10, 7522NL Enschede (Bastillegebouw)

Prijs:
De standaard prijs is 15 voor spelers, NPC en crew.
Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen1,- korting*
Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 2 euro extra korting
Betaling na dinsdag 7 februari 2017 kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande tabel:

Betaling op of voor 7 februari 2017
Speler / NPC / Crew: 15 Euro
Met Unioncard*: 14 Euro
Fanaat & Prodeo: 12 Euro

Betaling na 7 februari 2017
Speler / NPC / Crew: 20 Euro
met Unioncard: 19 Euro
Fanaat & Prodeo: 17 Euro

Na woensdag 15 februari sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/1FS0tJ6Yvok8QjGk6k8MrTo4Rolx-rM6w5RnPXJ5U0Rc/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms winter 2017”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en een avondmaaltijd op zaterdag. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Het eten van 7 realms wordt mede mogelijk gemaakt door onze op LRP gespecialiseerde catering in samenwerking met de stichting Yurth van Bleda.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

De mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zijn we zeer dankbaar. Geef je op bijde spelleiding als je daarmee wilt helpen.