Mei 2017 – Het Voorzichtige Verbond

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 12 tot en met 14 mei op ons vaste terrein in Eibergen, georganiseerd door stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de twaalfde activiteit van 7Realms zijn.

De activiteit is genaamd: “Het Voorzichtige Verbond”

IC gedeelte:
 
Twee maanden nadat de dorpelingen terug gekomen zijn van het dorp Oostereinde, en nu de drukte rondom het feest van Malachim weer ten einde is, is de rust in het dorp Dennewold wedergekeerd. Er heerst enkel wat verbazing her en der… boer Henk kijkt verrast naar zijn Pompoenenveldje. ‘Hoe kan het toch zijn dat mijn pompoenen nu al zo enorm zijn? Ze horen normaal gesproken pas op zijn vroegst aan het einde van de maand geoogst te worden, maar zelfs de kleinere kalebassen zijn nu al zo groot… Vreemd…’
Het is rustig in het dorp. Handelaars komen en gaan en weten net zoals voorheen weer prima hun weg te kunnen vinden door het woud. Zelfs een zeldzaam bezoek van de inquisitie lijkt zonder problemen voorbij te gaan en een Oriaan knikt soms zelfs gemeend vriendelijk naar een Dolaan.
Ondanks de rust en de vruchtbare bodem voelt het alsof de atmosfeer electrisch geladen is, als de stilte voor de storm. Voor hen die er gevoelig voor zijn, lijkt er diep onder de bodem van het woud iets te kloppen. Als een hart van een gigantisch wezen dat in spanning afwacht.
De bladeren beginnen hun herfsttinten langzaam te laten zien. Rood en geel van loofbomen steekt fel af tegen het groen van de dennenaalden die hun kleuren wat langer vasthouden.
In het bos lijkt het toch een stuk minder rustig. Ondanks dat reizigers zonder veel problemen de paden kunnen bewandelen, zijn er veel verhalen over geritsel en lichtjes die wegschieten als je naar ze kijkt, of schaduwen die van boom naar boom lijken te flitsen. De woudloper die er achteraangaat raakt hopeloos verdwaald om dan ineens weer op het pad te staan waar hij vandaan het Woud in is gegaan. Alsof men gewaarschuwd wordt om niet dieper het bos in te gaan, en alsof de fae zelf ook iets verwachten… ’s Nachts, als de wind goed staat krijgt men misschien een hint waarom. Duister klinkende chants, soms een eenling, soms meerstemmig, maar altijd even indringend.
Zoals iedereen weet zijn er hooggeëerde gasten onderweg. Iedereen weet het, zelfs de boeren, maar niemand durft het openlijk uit te spreken. Het is tijd voor een keuze, en alles lijkt samen te komen in Dennewold. De hooggeëerde gasten zijn allen incompleet, maar allemaal met een andere reden. Wat zal er gebeuren als Hij er eerder zal zijn dan Zij, en wat is de beste uitkomst waar de Dennewolders aan mee kunnen werken?
 
OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 12 mei 18:00
Tot: Zondag 14 mei 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:

  • De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew.
  • Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 2,50 korting*
  • Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 5 euro extra korting
  • Betaling na donderdag 28 april kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande  tabel:

Betaling op of voor
28 april 2017
Betaling na
28 april 2017
Speler NPC/Crew Speler NPC/Crew
Standaard 57,50 45 62,50 50
met Unioncard* 55 45 60 50
Fanaat&Prodeo 50 40 55 45

*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Na 7 mei sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch0m080GF6NeY2ZF40qrArPRtd0z4188tXST-9Wn0r6zRyiA/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms voorjaar 2017”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Het 7realms SL-team