September 2016 – De Beslissende Bron

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 30 september tot en met 2 oktober op ons vaste terrein in Eibergen, georganiseerd door stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de elfde activiteit van 7Realms zijn.

De activiteit is genaamd: “De Beslissende Bron”

Het verhaal gaat verder enkele weken na het verhaal van de vorige activiteit. Nieuwe karakters en NPC’s zijn meer dan welkom.

IC gedeelte:

De onthulling van het geschrift over Meliora door een gouden boodschapper bracht hoop aan het dorp. Op aanraden van de Areni werd daarom een tocht voorbereid om de bron van zuiverheid te vinden, die volgens de legendes Meliora’s zegening zou kunnen verspreiden.

Oostereinde zou slechts drie dagen lopen zijn, maar de grilligheid van het woud wil soms wegen verleggen en zelfs de beste woudlopers kunnen niet op tegen de wil van het woud. Na de vierde en vijfde reisdag beginnen de betere gidsen enige grip te krijgen op de paden, onderling fluisterend over ‘meer woud’ dan ooit te voren.

Wie ze vraagt naar de reistijd krijgt van iedere woudloper een ander antwoord.Sommige denken de volgende dag aan te komen, anderen geven het nog een week, maar geen van hen durft toe te geven wat ze echt zelf voelen. Dit wordt een lange tocht en het lijkt er werkelijk op alsof het woud gegroeid is. Dat is niet ongewoon, het woud is immers veranderlijk, maar dit is buiten alle proporties.

Gelukkig lijkt het nieuw gegroeide woud vruchtbaar en is het geheel niet moeilijk om aan eten te komen of kruiden te vinden om zalfjes te maken voor zere voeten. De Fae zijn echter een geheel andere zaak. Iedere nacht lijkt het alsof het kleine kampje van dorpelingen en Areni wordt bespied en omringt door grimmige, duistere wachters. De enkeling die het woud toch trotseert komt veelal gehavend terug. De wonden zijn feilloos precies aangebracht, maar nimmer dodelijk. De Areni spreken over een waarschuwing.

Na een volle maand reizen lijkt er een eind in zicht. Menigeen had al willen keren, iets wat de gidsen stellig hadden afgeraden. Een pad zo diep in vers woud werkt immers als een draaikolk waar enkel aan te ontsnappen is vanuit het midden. Het midden van dit verse woud lijkt nu eindelijk in zicht bij het vallen van de avond. De voorste verkenners berichten over een klein kampement met tenten waarin enigszins verwarde mensen lijken te schuilen. Zeker geen dorp en geen blijk van de bron, maar wel een warm kampvuur en zo te zien geen gevaar.

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 30 september 18:00
Tot: Zondag 2 oktober16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew.Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 2,50 korting*
Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 5 euro extra korting
Betaling na donderdag 15 september kost 5 euro extra

Dit komt neer op de onderstaande prijze:

===Betaling op of voor 15 september 2016===
Speler
Standaard 57,50
met Unioncard* 55
Fanaat&Prodeo 50

NPC/Crew
Standaard 45
met Unioncard* 45
Fanaat&Prodeo 40

===Voor betaling na 15 september 2016===
Speler
Standaard 62,50
met Unioncard* 60
Fanaat&Prodeo 55

NPC/Crew
Standaard 50
met Unioncard* 50
Fanaat&Prodeo 45
*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Na zondag 25 september sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/1FS0tJ6Yvok8QjGk6k8MrTo4Rolx-rM6w5RnPXJ5U0Rc/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms najaar 2016”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.
Het eten wordt mede mogelijk gemaakt door de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden. Laat dit wel van te voren aan één van de spelleiders weten, zodat we weten voor hoeveel man er gekookt moet worden.

Met vriendelijke groet,

Namens het 7realms SL-team