Februari 2016 – Het Lovenswaardige Lentefeest

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 27 en 28 februari in de drakenkelder in Enschede, georganiseerd door stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de negende activiteit van 7Realms zijn.

Let op: Deze activiteit is in de vorm van een dubbele eendaagse in Enschede. De IC locatie zal gelijk zijn en het plot enigsinds doorlopend, maar je mag kiezen om maar voor 1 dag te komen. Houd er rekening mee dat wij zaterdag(avond) iets meer voor gezelligheid hebben gepland, waarbij je kan kiezen het plot grotendeels te negeren voor een rustige IC bar-avond, en op zondag voor iets meer inhoud zullen gaan. De beste beleving is gaan op beide dagen.

De activiteit is genaamd: “Het Lovenswaardige Lentefeest”

Het verhaal gaat IC verder enkele maanden na de vorige activiteit tijdens de lente equinox (IC: ~1 mei) van de zeven rijken. Nieuwe karakters zijn meer dan welkom.

IC gedeelte:

Een bont uitgedoste boodschapper verschijnt op het plein van dennewold. Hij wordt geflankeerd door twee dolaanse gardisten en twee oriaanse jannisaren. Hij rolt een groot stuk perkament uit en roept driemaals om iedereens aandacht. Wanneer de dorpelingen aandachtig komen luisteren spreekt hij:

“In naam van Zijne majesteit Keizer Theodorus de dertiende en Zijne grootsheid Philosophus Mattahu Aust breng ik u heugdelijk nieuws waarbij hun beider rijken en onderdanen u allen veel dank verschuldigd zijn.

De onderhandelingen na het beleg van Dennewold en het resulterende tijdelijke vredesverdrag heeft de weg vrijgemaakt tot verdere diplomatie en was een prelude tot een grotere overeenkomst in welk wij beide volken, Orians en Dolaan, definitief vrede kunnen sluiten.

Recent waren de laatste ontmoetingen tussen de Dolaanse en de Oriaanse afgevaardigde en dit heeft geresulteerd tot een definitieve overeenkomst over een lang gehoopte vrede, waarvan ik u de hoofdlijnen deze avond in de taverne reeds kan delen.

Beide heersers zien deze overeenkomst als de symbolische overeenkomst van onze volken om nooit meer met elkaar in oorlog te zijn vanwege, mijn goede vrienden, het feit dat dit de zevende maal in al onzer geschiedenis is, dat een Oriaanse afgevaardigde teruggekeerd is met vrede en eer. Daarom geloof ik dat het vrede is voor onze tijd.

Hierbij danken wij de Dennewolders uit de grond van onze harten en is eenieder die tot de locale burgerij behoord uitgenodigd om de de officiele en definitieve ondertekening door Rijkskanselier Noellus Cowart en Grootvisier Ishnoch Oud bij te wonen tijdens het feest van Sint Augustina. Voor deze ondertekening en het feest zullen wij te gast zijn bij op het landhuis van de Vrouwe van Rozenkrans hier niet ver vandaan.”

De vrouwe van het landgoed Rozenkrans klinkt bekend voor de dorpelingen, maar niemand kan er over eens worden over waar dit dan zou moeten liggen. Het is bijna alsof het een oude, doch warme herrinering is.

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Zaterdag 27 februari 12:00
Tot: Zondag 28 februari 18:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf vrijdagavond.
– Inchecken kan vanaf 12:00.
– We gaan ~14:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
De Drakenkelder, De Hems 10, 7522 NL Enschede.

Overnachten:
Om de kosten laag te houden hebben we geen centrale overnachting. Voor mensen van buiten Enschede hebben verschillende organisatieleden nog een flink aantal plekken thuis beschikbaar gesteld, schroom dus niet om dat aan ons te vragen je ergens te huisvesten. Deze plekken zijn deels op loopbare afstand (20-30min) van het terrein. Je mag natuurlijk ook zelf een plek regelen.

Als je uit Enschede komt en een stuk vloer wilt aanbieden voor overnachters, zeker op de campus, dan horen wij dat graag.

Prijs:

De standaard prijs is 25 voor het beide dagen en 15 voor een dag
Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 1 korting*
Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 2 euro extra korting
Betaling na 16 Februari 2016 kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande lijst:

Voor 16 Februari :
* 25 Standaard (of 15 voor een eendaagse)
* 24 Union of campuscard (of 14 voor een eendaagse)
* 22 Fanaat&ProDeo (of 12 voor een eendaagse)

Na 16 Februari :
* 30 Standaard (of 20 voor een eendaagse)
* 29 Union of campuscard (of 19 voor een eendaagse)
* 27 Fanaat&ProDeo (of 17 voor een eendaagse)

(* De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.)

Na dinsdag 23 februari sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1wXkIofndDFkGHw7pRtoNoBaFFsWSppg6odxDZHEzRHs/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms februari 2016”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit. Daarnaast zal er een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. Let op:
Het eten wordt mede mogelijk gemaakt door de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Voor tijd-in op zondag richten we ons op ~10:30, en zal de Drakenkelder uiterlijk om 10:00 open zijn om je vast om te kunnen kleden. Het ontbijd of brunch zal waarschijnlijk IC zijn.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Aan de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal onze dank groot zijn.