Mei 2013 – 7 Realms LRP

De uitbrief

In een klein maar onmisbaar dorp midden in het mysterieuze wickerwoud staat er veel te gebeuren.. de ridder, die eigenaar is van het dorp, is recentelijk overleden. Daardoor heeft dit dorp, een veilig heenkomen voor de vele handelaars die het wickerwoud doorkruisen op weg naar de zeven rijken, geen leider meer.

Drie facties maken aanspraak op het eigenaarschap van dit dorp: de abt van het klooster waaraan de ridder op zijn sterfbed het dorp heeft beloofd, de baron du Chastel waar de ridder onder werkte en die aanspraak heeft op het grondgebied waar het dorp zich in bevindt, en het hoofd van de koopmangilde, bij wie de ridder enorme schulden had en die eigenaarschap van het dorp een goede aanbetaling vindt.

Het wickerwoud is gevaarlijk en verraderlijk, maar een essentieel gebied voor de handel. Een dorp zonder leiderschap kan snel in chaos vervallen, waardoor de woesternij van het woud het dorp zou kunnen opslokken. De dorpen binnen het woud zijn veilige havens voor de handelaars en avonturiers die het woud durven te doorkruisen, en het is van essentieel belang dat deze dorpen behouden en beschermd worden. Maar door wie?

Jij, als avonturier of dorpeling die zich in het wickerwoud bevindt, kan essentiele invloed uitoefenen op de uitkomst van dit dilemma. Zal de doodswens van de ridder gehoord worden? Zal de schuld van de ridder ge-int worden? Zal de baron zijn land terugkrijgen? Of zal het dorp in chaos vervallen en verdwijnen in het woeste wickerwoud? Jij kan het redden, met jouw acties en beslissingen.


Informatie

Datum en tijd:
Van: Zaterdag 4 mei om 12:00
Tot: Zondag 5 mei 18:00