Mei 2016 – Verloren Verhalen van de Vrijstad

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 6 tot en met 8 mei op ons vaste terrein in Eibergen, georganiseerd door stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de tiende activiteit van 7Realms zijn.

Als Spelleiding zijn we naast een geweldig verhaal ook bezig met een update van de regelset. Deze bouwt voort op de huidige set en gaan we gebruiken op de komende activiteit. Volgende week hopen we deze af te hebben.

De activiteit is genaamd: “Verloren Verhalen van de Vrijstad”

Het verhaal gaat verder enkele maanden na het verhaal van de vorige activiteit. Nieuwe karakters en NPC’s zijn meer dan welkom.

IC gedeelte:

Het dorp Dennewold is ontsnapt aan de schaduwwereld, en Melior’s aanwezigheid is nergens meer te bekennen. Daarbij is het dorp Dennewold nu officieel een vrijstad geworden, erkend door zowel Dolaan als Orians, ondanks de mislukte uitlevering van Baron de Weber en de felle protesten van de Noxianen tijdens de bijeenkomst om het vredesverdrag tussen Dolaan en Orians te tekenen. Er zijn wel geruchten in het dorp dat er in het landgoed Rozenkrans, waar de onderhandeling is verzegeld, een magische instabiliteit leidde tot visioenen uit een andere tijd, of was het echt? In ieder geval is nog niks vernomen van een zekere verloren Dolaanse priester. En dat is nog niks vergeleken met het gerucht dat er een gruwelijk monster ronddwaalde in de ondergrondse gewelven van ditzelfde landgoed. Dorpelingen hopen dat dit wezen niet naar Dennewold zal komen, mocht het werkelijk bestaan: ze hebben wel genoeg gruwelen gezien de laatste tijd.

Behalve deze verontrustende geruchten en gebeurtenissen blijft het leven gelukkig weer vredig en gemoedelijk in het dorp: het bos is rustig en er zijn vrijwel geen lastige fae te bekennen. Het meest spannende wat er gaande is, is dat door de nieuwe status als vrijstad het bestuur van het dorp moet worden herzien, en er zullen nieuwe regels moeten worden opgesteld. De dorpelingen vergaderen en discussiëren hier al maanden verwoed over, sinds de dag dat de overeenkomst getekend is tot aan de laatste dagen van de zomer.

Ook lijkt de inquisitie een onderzoek te zijn gestart naar de gebeurtenissen rondom de necropolis de duistere energie die er omheen hangt. Enkele dorpelingen hebben voorzichtig poolshoogte gehaald bij de Gordiaanse ambassadeur, maar zij verzekerde hen dat de dorpelingen nergens last van zullen hebben: vorige keer waren er immers ook geen magiërs te vinden in het dorp.

De meest opmerkelijke gebeurtenis in het dorp in maanden gebeurde eigenlijk pas vanmorgen. Een reizende troep Areni is neergestreken in Dennewold en is driftig bezig gegaan met het opzetten van hun kamp. Slechts een paar mopperkonten waarschuwen voor graaiende zakkenrollers en charlatans, en één keer valt zelfs het woord hekserij. De meesten vinden het hooguit een tikje gek dat dit reizende volk zich zo ver buiten Korinas begeeft, maar kijken vol verwachting uit naar de attracties, het vermaak en de exotische waren waar zij bekend om staan. Een vrolijke en welkome afleiding van al het naars in het verleden.

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Site met meer informatie, regels en verhaal? www.7realms.nl. Houd ook onze facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 6 Mei 18:00
Tot: Zondag 8 Mei 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:

De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew.
Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 2,50 korting*
Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 5 euro extra korting
Betaling na 18 April kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande lijst:

===Betaling op of voor 18 April 2016===
Speler
Standaard 57,50
met Unioncard* 55
Fanaat&Prodeo 50

NPC/Crew
Standaard 45
met Unioncard* 45
Fanaat&Prodeo 40

===Voor betaling na 18 April 2016===
Speler
Standaard 62,50
met Unioncard* 60
Fanaat&Prodeo 55

NPC/Crew
Standaard 50
met Unioncard* 50
Fanaat&Prodeo 45
*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Na zondag 1 mei sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/1FS0tJ6Yvok8QjGk6k8MrTo4Rolx-rM6w5RnPXJ5U0Rc/viewform

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms April 2016”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.
Het eten wordt mede mogelijk gemaakt door de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Namens het 7realms SL-team

Martijn Verwegen
Secretaris Stichting Fabel