September 2015 – Het herrezen rijk

 

Beste spelers, NPCs en geïnteresseerden,

Wij willen jullie van harte uitnodigingen voor onze 7Realms Live RolePlaying (LRP) activiteit van 25 tot en met 27 september op ons vaste terrein in Eibergen, georganiseerd door stichting Fabel in samenwerking met spellenvereniging Fanaat en met theatersportvereniging ProDeo, en gesteund door cultuurkoepel Apollo. Dit zal de achtste activiteit van 7Realms zijn.

De activiteit is genaamd: “Het Herrezen Rijk”

Het verhaal gaat verder enkele uren na het verhaal van de vorige activiteit. Nieuwe karakters zijn desondanks meer dan welkom.

IC gedeelte:

Grimmige schaduwen trekken zich op tussen de bomen in het woud. De hemel, die al de hele dag geen zon vertoont heeft, is nu een schimmig palet van paars en donkerblauw, alsof de hele wereld gedompeld is in kleuren die voorbij de regenboog liggen. In het dorp zijn bij de gratie van enkele lampjes en vuren nog wat kleuren te onderscheiden. Zelfs die lijken echter gedempt en bieden slechts een schrale troost aan de dorpelingen en bezoekers van de handelspost.

Enkele uren na de intocht van Melior heerst er een verslagen sfeer in het dorp. Overal hoort men de gedempte voetstappen van vrijelijk sluipende ghouls, die hongerig loeren naar de dorpsbewoners en doen denken aan wolven wachtend op eenzame prooi. Gelukkig lijken ze getemd in de aanwezigheid van Minos of andere machtshebbers. Een klein aantal van deze creaturen lijkt echter op andere wijze geïnteresseerd te zijn in de aanwezige levenden, en spreekt zelfs over handel met hun en de verborgen rijkdommen die ze meenemen uit de stad der doden.

De nieuwe machtshebbers maken verder geen geheim van de veranderingen in het herrezen rijk. Eenieder die beschikt over magische talenten of gelaatstrekken vertoont van de herenigde bloedlijn van mens en fae mag zich rekenen tot de nieuwe elite. Het is evident dat alle anderen gezien worden als horigen die toebehoren aan het regime. Daarnaast worden een aantal dingen snel duidelijk gemaakt: De nieuwe elite zijn onaantastbaar voor alle anderen, het vereren van Lucius is uit den boze, en straf zal snel en definitief worden toegepast voor allen die het regime tegenwerken of tegenspreken.

Ondanks de duidelijke repressie hebben de dienaren van de duistere heerser aangekondigd dat allen juist blij moeten zijn dat hun meester het dorp vereerd met zijn aanwezigheid. Er zijn immers grootse plannen voor dit dorp, een van de velen in het woud die nu verenigd zijn in zijn herrezen rijk. En het is volgens de oude traditie zo dat iedereen die het wil om een audiëntie kan vragen met de koning van het Woud, sommigen worden zelfs uitgenodigd…

De dorpelingen en reizigers bespreken in fluisterende stemmen hetgeen er gebeurd is in de afgelopen dagen. Voor hun lijkt er geen zegenfeest te komen vanavond, niks om Lucius te eren voor zijn zuivering van de wereld, zelfs geen blijde zang uit het klooster. Veel hoop is er niet, maar misschien brand in enkelen van hun nog een klein vonkje van geloof om dit duister te durven trotseren? Kunnen ze dit regime door hun eigen sluwheid ondermijnen? Zijn er ergens nog onwaarschijnlijke bondgenoten? Of aanvaarden zij de nieuwe werkelijkheid?

OC gedeelte:

LRP is een kruisvorm van improvisatietheater en rollenspel waarin je zelf een karakter verzint en vervolgens in de huid kruipt van het door jouw verzonnen personage.

Houd ook onze facebook evenement  en groep in de gaten voor het laatste nieuws!

Datum en tijd:
Van: Vrijdag 25 september 18:00
Tot: Zondag 27 september 16:00

– NPC’s en crew die helpen met opbouwen zijn welkom vanaf 12:00.
– Inchecken kan vanaf 18:00.
– We gaan ~20:00 daadwerkelijk beginnen.

Locatie:
Scoutingterrein Skoltaro, Oude Needseweg 3, Eibergen.

Overnachten:
We verzoeken deze activiteit aan alle spelers om een (IC of OC) tent mee te nemen. Neem contact op met ons als je geen eigen tent hebt en niet bij iemand anders een plek in een tent kan regelen.
Crew, NPCs en mensen met speciale behoeftes (die daarvoor contact met ons kunnen opnemen), kunnen binnen slapen. Neem dan slaapspullen zoals slaapzak, luchtbed, kussen, of iets in die trend mee.

Prijs:
• De standaard prijs is 57,50 voor spelers en 45 voor NPC en crew.
• Spelers met een Unioncard of Campuscard krijgen 2,50 korting*
• Leden van Fanaat & ProDeo krijgen 5 euro extra korting
• Betaling na 4 September kost 5 euro extra

Dit komt neer op de prijzen in onderstaande lijst:

===Betaling op of voor 4 september 2015===
Speler
Standaard 57,50
met Unioncard* 55
Fanaat&Prodeo 50

NPC/Crew
Standaard 45
met Unioncard* 45
Fanaat&Prodeo 40

===Voor betaling na 4 september 2015===
Speler
Standaard 62,50
met Unioncard* 60
Fanaat&Prodeo 55

NPC/Crew
Standaard 50
met Unioncard* 50
Fanaat&Prodeo 45

*De Unioncard is de sport & cultuur kaart van de Universiteit Twente.

Na vrijdag 18 september sluit de inschrijving, het is in principe dus niet mogelijk je na deze datum in te schrijven of aan de poort een inschrijving te regelen.

Hoe vroeger je je inschrijft, hoe meer mogelijkheid de spelleiding heeft om in te gaan op het achtergrondverhaal en persoonlijk plot van jouw PC karakter, of voor de NPCs een karakter aan te passen of te kiezen die past bij jouw speelstijl, persoonlijkheid en voorkeuren (die je aan kan geven op het inschrijfformulier).

Stuur karakters, achtergronden, vragen en wensen op naar ons SL e-mailadres sl@7realms.nl of vraag het persoonlijk aan Frank, onze karakterbeheerder.
Deze gegevens zouden wij graag vóór de activiteit ontvangen om de incheck snel te laten verlopen.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/1FS0tJ6Yvok8QjGk6k8MrTo4Rolx-rM6w5RnPXJ5U0Rc/viewform

 

Let op!
Je online inschrijving is pas bevestigd als het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL28 RABO 0191 8364 51 t.n.v. Stichting Fabel te Enschede.

Vermeld daarvoor:
• Je eigen naam
• “PC / NPC / Crew” (welke van toepassing is)
• “7realms september 2015”
• “Unioncard / Fanaat lid / ProDeo lid” (als dat van toepassing is)

Je kan bij je inschrijving ook gelijk een tabkaart aanvragen door 5, 10 of 20 euro extra over te maken en in de omschrijving “TAB<bedrag>” toe te voegen, dit scheelt tijd bij de incheck.

Wat krijg je daarvoor?
Natuurlijk krijg je hiervoor deelname aan een geweldige activiteit en de mogelijkheid tot overnachten op locatie. Daarnaast zal er een ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag, alsmede een ontbijt op zondag geregeld worden, in het thema van de setting. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.
Het eten wordt mede mogelijk gemaakt door de op LRP catering gespecialiseerde stichting Yurth van Bleda.

Het ontbijt zal om ~10:00 beginnen, en voor tijd-in op zaterdag & zondag richten we ons op ~11:00.

Tijdens het gehele activiteit zal er tevens een bar aanwezig zijn waar je lunch, snacks en dranken kunt verkrijgen**. Hier heb je een tabkaart voor nodig, die contant aan de bar en vooraf bij de inschrijving te koop zijn. Deze tabkaarten zullen in persoonlijk beheer van de speler zijn.

**Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Voor de mensen die meehelpen met de opbouw op vrijdag en voor de mensen die op zondag blijven om te helpen met afbouwen zal er avondeten geregeld worden.

Met vriendelijke groet,

Het 7realms SL-team

Martijn Verwegen
Lennart Quispel
Frank vermeulen
Anja Jansen
Sebas Mol
Henk Meijer
Willem-Jan Rensink


Dit is de website van Seven Realms, een Live Roleplay activiteit georganiseerd vanuit stichting Fabel, in samenwerking met cultuurkoepel Apollo, spellenvereniging Fanaat en theatersportvereniging Pro Deo.

Kijk regelmatig op de 7realms facebook groep voor de laatse nieuwtjes en updates!

Ook organiseren we regelmatig knutselmiddagen, waarover je via onze facebook groep meer informatie kan vinden.

Kom nog eens een keer terug, want we voegen regelmatig nieuwe dingen toe aan de website.